Ingyenes szállítás 109081,89 Ft feletti megrendelés esetén. DHL Express kiküldés lehetséges.
Miért fából készült dekorációk?

Miért fából készült dekorációk?


A fa a faldekorációk népszerű anyaga. Itt olyan fából készült dekorációkat talál, mint például függő faliképek, fali panelek és falitérképek. A fából készült képkeretek szintén népszerű kiegészítők.

A fa természetes anyag, amelynek minden egyes darabja egyedi textúrával rendelkezik. A fából készült tárgyak nagyon tartósak és gyakran egy életen át tartanak, így nagyon népszerű és értékes örökséggé válnak. A fadíszek melegséget és eredetiséget kölcsönöznek bármely helyiségnek. A lakásdíszek esetében a fából készült fali dekorációk klasszikus és hangulatos megjelenést kölcsönöznek a lakótérnek. Modern fadíszeink különböző színkombinációkban kaphatók, hogy illeszkedjenek lakása vagy irodája stílusához. Minden fali dekorációnk tehát egy-egy egyedi műalkotás.

A fadíszek nagyszerű ajándékot is jelenthetnek barátainknak és családtagjainknak. Egyedi és figyelmes ajándékok, amelyeket évekig megőrizhet, és amelyek maradandó emléket nyújtanak. A fadíszek mindenféle alkalomra alkalmasak lehetnek, a karácsonyi ajándékdíszektől kezdve a születésnapokra, lakásavatókra és még az esküvőkre szánt ajándékokon át (mi falakodalomnak nevezzük az 5. évfordulót).

A fadíszek céges ajándéknak is remek választásnak bizonyulnak. A fából készült fali térképek a megrendelő igényei szerint testre szabhatók (szöveg, céglogó, egyéb elemek).

A 68travel™-nél arra törekszünk, hogy lézervágott és kézzel megmunkált, minőségi fali dekorációkat készítsünk, amelyek inspirálnak - olyan ajándékokat, amelyeket generációkon át fognak értékelni. A fadíszek tökéletesek mindenkinek, aki valami különlegessel szeretné feldobni a terét.

Megbízható támogatás

Gyors támogatás, garanciális szolgáltatás és egyszerű visszaküldés. Élettartam garancia a fából készült termékeinkre.

4,8/5 átlagos értékelés

Több mint 6000 vélemény az ügyfelektől a világ minden tájáról. Az ügyfelek 98% -a minket ajánl.

Személyre szabott megrendelések

A 68travel eredeti gyártó, ami azt jelenti, hogy gyorsan tudunk egyedi megrendeléseket készíteni az Ön kívánságai szerint.

A kalandért élünk

A 68travelnél szeretünk utazni és felfedezni. Arra törekszünk, hogy újrahasznosított természetes anyagokat használjunk, és csökkentsük a műanyagok használatát. 68travel a világ körül »

Keresés

COOKIES

68travel, s.r.o. az Ön hozzájárulását kéri ahhoz, hogy adatait személyre szabott reklám és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport statisztikák és termékfejlesztés, valamint az eszközön lévő információk tárolása és/vagy elérése céljából felhasználhassa.

A beállításokat az egyes tételekre kattintva módosíthatja. További GDPR információt ezen az oldalon talál.

Megváltoztathatja személyes adatai felhasználásának módját. A szállítóknak a következő eljárásokhoz az Ön engedélyére van szükségük: