Ingyenes szállítás 109081,89 Ft feletti megrendelés esetén. DHL Express kiküldés lehetséges.
Szlovákia a szlovák köztársasági elnöknek

Szlovákia a szlovák köztársasági elnöknek


...vagy hogyan lehet sürgős térképet készíteni a covid karanténon keresztül..

A térképeinket valóban szívből készítjük, ezért mindig öröm, ha valaki akár egy ritkább megrendeléssel is jelentkezik. Mint például a múlt héten. Ezúttal a telefon csörgött, és a Szlovákiai Városok és Községek Szövetsége elnökének irodája kért meg bennünket, hogy szállítsunk ki egy fából készült fali Szlovákiát ábrázoló térképet egy értékes ügyfelünknek - hazánk elnökének. Egyrészt örültünk, hogy az egyik térképünk az elnöki palotába kerül. Másrészt a megrendelés egy olyan napon érkezett, amikor a termelésünk zárva volt, mert egy dolgozó pozitív volt a kovidózisra. És éppen az előző napon szállítottuk el az utolsó legyártott Szlovákia-térképeket a raktárba. És hogy még jobb legyen, egy konkrét eseményre volt rá szükség, pont hétfő délután, tehát így a hétvége előtt - egy igazán őrült határidő...

"Lehetetlen várakozásra és csodák expressz!" - ez a mottónk, amit igyekszünk követni, és minden "lehetetlen" dolog kihívás számunkra. És bár az első hírek szerint nem volt reális, hogy az utolsó pillanatban és leállított gyártás mellett megcsináljuk, végül a műhelyünk szelleme varázsolt, a futárszolgálat jól működött, és hétfőn nagy masnival adtuk át a térképet a címzettnek. Az elnök úr elégedettnek tűnt, így hisszük, hogy a térkép az elnöki palotában vagy privátban megtalálja majd a helyét, és ez tetszett neki ;)

PS: már fogadásokat kötünk a társaságban, hogy ki lesz a következő államfő, aki megkapja az egyik térképünket. Te is beszállsz a találgatásba?

Megbízható támogatás

Gyors támogatás, garanciális szolgáltatás és egyszerű visszaküldés. Élettartam garancia a fából készült termékeinkre.

4,8/5 átlagos értékelés

Több mint 6000 vélemény az ügyfelektől a világ minden tájáról. Az ügyfelek 98% -a minket ajánl.

Személyre szabott megrendelések

A 68travel eredeti gyártó, ami azt jelenti, hogy gyorsan tudunk egyedi megrendeléseket készíteni az Ön kívánságai szerint.

A kalandért élünk

A 68travelnél szeretünk utazni és felfedezni. Arra törekszünk, hogy újrahasznosított természetes anyagokat használjunk, és csökkentsük a műanyagok használatát. 68travel a világ körül »

Keresés

COOKIES

68travel, s.r.o. az Ön hozzájárulását kéri ahhoz, hogy adatait személyre szabott reklám és tartalom, reklám- és tartalommérés, célcsoport statisztikák és termékfejlesztés, valamint az eszközön lévő információk tárolása és/vagy elérése céljából felhasználhassa.

A beállításokat az egyes tételekre kattintva módosíthatja. További GDPR információt ezen az oldalon talál.

Megváltoztathatja személyes adatai felhasználásának módját. A szállítóknak a következő eljárásokhoz az Ön engedélyére van szükségük: